Minden, ami Telekom

Kíváncsi a hazai és nemzetközi távközlési piac friss híreire? Szeretné tudni melyek az aktuális tendenciák? Tájékozódna a telekommunikációs szektorral kapcsolatos elemzésekről?

Tartson velünk!

Tényleg jön az ingyenroaming (frissítve)

2016-09-16
Végre valamennyi konkrétum is kiderülhet azzal kapcsolatban, hogy jövő nyártól pontosan milyen feltételekkel vehetik majd igénybe a különböző mobilszolgáltatásokat az EU-s állampolgárok a nemzetközösség tagállamaiban. Az Európai Bizottság fair használatot körülíró rendelet-tervezete gyakorlatilag tényleg véget vet a roaming felárnak.

Várva-várt döntés: mi is az európai hálózatsemlegesség

2016-09-09
Sok jót és néhány gyenge pontot hozott a BEREC iránymutatása a netsemlegességi rendelet alkalmazásához. Sajnos csak hosszabb távon, a nemzeti hatóságok tevékenysége során kristályosodik majd ki, hogy mit szabad és mit nem - a szöveg viszont reményt keltő.

Az EU rászáll az üzenetküldőkre

2016-09-02
A nem egyenlő versenyfeltételek miatt évek óta panaszkodó távközlési lobbi elérte a célját.

Olcsóbb lenne az internet, ha eladhatók a webes előzmények

2016-08-26
Az amerikai Comcast azzal érvel, hogy a Google és a Facebook amúgy is ezt csinálja. Vannak, akik szerint nem kéne hagyni.

Mobilon és tableten is nézzük az olimpiát, csak élő legyen

2016-08-19
A korábbi évek Olimpiáihoz képest idén már közel sem a tévé jelenti az egyeduralkodó közvetítési módot, a szurkolók többsége valós időben szeretné látni az eseményeket vagy legalább az eredményekről azonnal értesülne - írja az "eNET - Telekom: Jelentés az internetgazdaságról" friss, magyar felnőttek olimpiai szurkolását mérő kutatása.

Mobilhirdetések: megállíthatatlanul növekszik a piac

2016-08-12
A mobilfelületek egyre vonzóbbak hirdetői szemmel is, a befektetett összegek egyre nagyobb megtérülést mutatnak. Ennek ellenére a mobilos költés jócskán elmarad a felhasználók mobilon eltöltött idejéhez képest. A mobilhirdetésekbe fektetett bizalom egyelőre a korai webes hirdetések történetéhez hasonló.

Sokat spórolhat a mobilnettel a Google Maps új funkciójával

2016-07-29
A “csak wifi” opció jól jöhet mindenkinek, aki nem szeretne meglepődni azon, hogy túl hamar elfogyott a havi mobilinternetes kerete.

Elkészült a Google új tenger alatti kábele

2016-07-22
A legmodernebb technológiákat használták fel a Faster minden egyes elemében.

Itthon is dübörög a mobilnet következő sebességfokozata

2016-07-15
Gyors ütemben fejlesztik a frekventált területeken lévő bázisállomások kapacitását a magyar mobilszolgáltatók. A Telenor mostanra már 180 állomáson kapcsoltba be az elméletileg akár 300 Mbps sávszélességet nyújtó LTE Advanced technológiát, a Telekomnál pedig 18 városban gyorsult fel a hálózat.

Húzgálja a kábelszolgáltatók bajszát a Telenor

2016-07-08
Tovább erősíti az évekkel ezelőtt magára öltött cordcutter szerepet a Telenor Magyarország. A szolgáltató mostantól egybe csomagolt tévéelőfizetéssel és mobilnettel próbálja elhódítani leginkább a fiatalabb ügyfeleket a nagyobb kábelcégektől, elsősorban természetesen a Telekomtól.
Kiemelt szolgáltatások
Akciós ajánlataink