Cégismertető

A H1 Telekom célja

Munkatársainkkal több, mint 10 éve közös és elsődleges célunk, hogy Ügyfeleink telefonálási költségeit csökkentsük, amellett hogy telefonálási szokásaikon egyáltalán ne kelljen változtatniuk, és az erre irányuló megoldásaink alkalmazásával hatékonyan és sikeresen működjenek a magán és az üzleti életben egyaránt!

Egy kis történelem… számokkal

A 90-es évek végén a távközlési piacon több kisebb távközlési szolgáltató jelent meg a nagy koncessziós társaságok (T-Com (Matáv), Invitel (Vivendi)) mellett. Ezek a kisebb szolgáltatók számottevő szerephez jutottak és egymás infrastruktúrájának felhasználásával, bérbeadásával nagyon hatékonyan kezdték el működésüket. A nagy szolgáltatókkal ellentétben képesek voltak rugalmasan reagálni a piaci igényekre, személyre szabott szolgáltatást kínáltak Ügyfeleiknek emellett sokkal kisebb szervezettel, így alacsonyabb költségekkel működhettek.

A H1 Telekom az elsők között, 2000. novemberben kezdte meg működését a telekommunikációs piacon és mind egyéni, mind üzleti előfizetők részére nyújtott és nyújt a mai napig magas színvonalú, megbízható kedvező árú hang és internet-szolgáltatást. Ügyfeleinket elsősorban telefonon, interneten keresztül keressük meg, akik a plusz kedvezményeinkkel egyedileg állíthatják össze a saját telefonálási szokásaiknak legmegfelelőbb díjcsomagot.

Tulajdonosok: 2 magyar állampolgárságú magánszemély.

Munkatársak: 35 fő.

És mindezt hogyan?

  • A meglévő telefonvonalát az Ügyfél megtartja, és korábbi vezetékes szolgáltatójával is előfizetői viszonyban marad, tehát a telefon-előfizetési díjat a korábbi szolgáltatónak, a hívásai után keletkező kedvezményes hívásdíjait pedig a H1 Telekomnak fizeti. Ez a szolgáltató előválasztás.
  • Szolgáltatásunk igénybevételéhez vezetékes telefonszolgáltatásra vonatkozó T-Com, Invitel, vagy UPC előfizetés szükséges.
  • Telefonálási szokásai alapján egyedi ajánlatot készítünk, így már a szerződéskötés előtt Ön pontosan látja a várható megtakarítás mértékét. 
  • Szolgáltató váltással könnyen, gyorsan és egyszerűen válthat kedvezőbb feltételeket biztosító ADSL internetre.

Garancia

Szolgáltatásaink szigorú műszaki és technikai felügyelettel működnek, így Ügyfeleinknek minőségi-, műszaki problémákkal nem kell számolniuk, biztosítjuk a szolgáltatások zavartalan igénybevételét. Számlázási rendszerünk eredménye pedig az, hogy olyan számlát kapnak kézhez, ahol nem találnak tévesen kiszámlázott forintokat. Telefonos ügyfélszolgáltunk felkeresése során Önnek nem kell hosszú perceket várnia egy automata hang bejelentkezése után, munkatársaink azonnal választ adnak Ügyfeleink kérdéseire.

Minden beruházást, fejlesztést annak érdekében teszünk, hogy a változó igényeknek eleget tudjunk tenni, hogy csapatunk mindig gördülékenyen, rugalmasan és kiemelkedő szakmai felkészültséggel szolgálja ki Önt.

Megbízhatóságunk, hitelességünk bizonyítéka, hogy társaságunk szerepel a NAV köztartozásmentes adózói listáján, valamint Európa vezető üzleti információ szolgáltató vállalatánál AAA minősítésbe került, amely minősítéssel Magyarországon csupán a vállalkozások 0,63%-a rendelkezik.

Kiemelt szolgáltatások
Akciós ajánlataink